Ingredience (pro 2 osoby):
- 400g kuřecích prsou, můžete je nakrájet na menší kousky
- 1 hrst sušených nebo čerstvých hřibů
- 250g rozlámaných čerstvých žampionů
- 1 sklenice bílého vína
- 3 velké hrudky másla
- 1 hrst čerstvého tymiánu
- 2 stroužky česneku, oloupané a nakrájené na plátky
Připravte si dva dostatečně velké kusy alobalu a položte je na sebe. Formu vám pomůže udržet např. zapékací mísa.
Rozehřejte troubu na 220°C. Všechny přísady včetně masa smíchejte v míse. Směs pak přeneste do pytlíku a řádně uzavřete, aby nemohla vytékat šťáva. Vložte do trouby a pečte asi 30 minut.
Recept si můžete různě upravovat, do pytlíku můžete dát třeba pastinák, uzenou slaninu, nebo červené víno namísto bílého.
0 Komentáře