Shut up and bounce!

4.12.2008
Chtěl bych se ještě podělit o zážitek ze včerejší taneční party. Pláž Vagator je už dlouho známá jako party centrum celé Goa.
Denní rutina, na kterou musíte dřív nebo později najet: ráno na pláž, nedělat nic, opalovat se, koupat se, zajít si na dobré jídlo, popíjet koktejly, ti odvázanější i něco zahulit... Večer, když slunce přesně v šest hodin zapadne pod hladinu Arabského moře, všechny plážové bary vypnou CD s pohodovou hudbou, otočí hlasitost o několik stupňů výš a pustí goanský trance nebo nějakou rave úchylárnu. Bary ovšem zejou prázdnotou, protože všechno přehluší open-air Club Nine na svahu nad pláží. Sem se stahuje veškerý život od 7 do 10 večer.
Open-air aréna je kruhového půdorysu v průměru asi 20 metrů lemovaná palmami, v jednom "rohu" je ostrůvek s DJem a po stranách velmi slušná aparatura.
V 10 hodin musí hudba přestat kvůli nočnímu klidu a dav v nejlepší náladě se přesouvá někam do vnitrozemí.
Club Nine jsem navštívil dvakrát. Včera hrál Goan trance a bylo to úžasné. Dnes nějaký podivný rave, připomínalo mi to spíš zvukové efekty z mezihvězdné přestřelky v hvězdných válkách, občas doplněné zvukem motorové pily a celé podkreslené zdivočelým beatem. Vydržel jsem to poslouchat jen něco málo přes hodinu.

Okomentovat

1 Komentáře

Anonymní píše…
tak jsem si nasel na youtube Club Nine v Goa, je tam i nejaky ten trance a musim uznat, ze to tam je hooodne slusne. JaKo