Indie 23.11. - 14.12.2008

Gateway of India
Můj první výlet do Indie začne v neděli 23. listopadu leteckým přesunem do Mumbai (Bombay). Záměrně říkám první výlet do Indie, protože si myslím, že nebude poslední. Indie je obrovská země a během tří týdnů uvidím pouze její malou a zanedbatelnou část.
I když sem jedu hlavně ze dvou důvodů, což jsou odpočinek na plážích s koktejlem v jedné ruce a bídíčkem v druhé (beedies - super nezdravé ale dobré cigaretky z jednoho kusu sbaleného tabákového listu) a indická kuchyně, kterou se budu cpát od rána do večera, myslím, že budu mít itinerář dost nabitý a stihnu vidět hodně zajímavých míst.
Zde na tomto blogu se budu snažit publikovat příspěvky on-line, takže můžete nepřetržitě sledovat vývoj mé cesty a událostí, které mě na ní potkaly, včetně nejzajímavějších fotografií z daného dne.
Příspěvky můžete rovněž komentovat a nechávat mi tak vzkazy a spontánní reakce, které si přečtu nejpozději následující den.

Okomentovat

1 Komentáře

Anonymní píše…
Jó Indie, hned bych razil s Tebou. Příští rok to bude 10 let co jsem tam byl, kua čas letí...a my stárneme. Můžu jen závistivě: Tak si to tam chlape užij :) A nezapomeň žvýkat betel, to je mnohem lepší než beedi a aspoň mezi místní lépe zapadneš.

Zdraví Marek, spolucestovatel z Peru