Domů
Recepty
_Předkrmy a polévky
_Těstoviny a rizota
_Kuřecí maso
_Krůtí maso
_Kachna
_Husa
_Vepřové maso
_Hovězí maso
_Telecí maso
_Jehněčí maso
_Zvěřina
_Ryby
_Bezmasá jídla
_Přílohy
_Dezerty
_Nápoje
Nejnovější recepty
_Multi DropDown
__DropDown 1
__DropDown 2
__DropDown 3
Domovská stránka
Hovězí maso
Hovězí maso - rozdělení
Hovězí maso - rozdělení
Tomas
pondělí, června 29, 2009
Tyto obrázky mi připadly velmi užitečné pro identifikaci různých druhů hovězího masa, tak se s vámi o ně chci podělit...
Okomentovat
0 Komentáře
Nejnavštěvovanější
Goetheho deska u Úbla
neděle, ledna 06, 2013
Srnčí krk dušený v červeném víně
neděle, ledna 27, 2013
Kachní prsa prosciutto
úterý, srpna 09, 2011
Steak s cibulovou krustou
pondělí, listopadu 16, 2009
Hovězí maso - rozdělení
pondělí, června 29, 2009
Štítky
Ryby a mořské potvory
Kuřecí maso
Indická kuchyně
Italská kuchyně
Bezmasá jídla
Hovězí maso
Gordon Ramsay
Těstoviny a risotta
Vepřové maso
Dezerty
Vietnamská kuchyně
Kachna
Grilování
Předkrmy a polévky
Francouzská kuchyně
Zvěřina
Jehněčí maso
Krůtí maso
Přílohy
Telecí maso
Thajská kuchyně
Králičí maso
Čínská kuchyně
Zobrazení stránky za minulý měsíc
Archiv
2021
2
2020
3
2018
1
2017
7
2016
4
2015
12
2014
13
2013
52
2012
44
2011
17
2010
22
2009
54
2008
29
2007
4
2000
1
0 Komentáře