Nákupní seznam:
- filet z lososa
- červená cibule
- 3 stroužky česneku
- 1/2 hrnku hnědého cukru
- 1/4 hrnku sojové omáčky (nebo raději méně)
- 1/4 hrnku rybí omáčky
- 1 limetka
- pár chilli papriček
- jarní cibulka
- čerstvý koriandr


Na rozpálené pánvi orestujte lososa nakrájeného na kostky o velikosti cca 3 cm. Stačí minutu z každé strany.
Odeberte jej z pánve a orestujte červenou cibuli nakrájenou na nudličky a česnek nakrájený na plátky.
Přidejte sojovou omáčku, rybí omáčku a hnědý cukr. Nechte vařit, až vznikne hustší karamelová pasta.
Přidejte lososa a šťávu z limetky a nechte prohřát a promísit s omáčkou.
1 Komentáře